Apotek Hjärtat första apotek att erbjuda Pjama

Av på 31 augusti, 2018

Den svenska uppfinningen Pjama är en pyjamas som absorberar vätska och är ett starkt verktyg för att underlätta för barn och vuxna som lider av sängvätning. Pjama säljs i specialistbutiker på nätet över hela Europa och nu även på Apotek Hjärtat som blir den första apotekskedjan att tillhandahålla Pjamas produkter.

Pjama AB har nu tecknat avtal med en av de ledande apoteksaktörerna på den svenska marknaden, Apotek Hjärtat, som blir först av apoteken i Sverige med att erbjuda produkter från Pjama. Produkten kommer att finnas tillgänglig i Apotek Hjärtats e-handel samt vara möjlig att beställa i kedjans alla apotek i Sverige. Apotek Hjärtat har tydligt identifierat inkontinens hos barn och vuxna som en stor målgrupp och breddar nu sitt sortiment med hjälp av Pjama.

Vi är jätteglada att kunna erbjuda Pjama till våra kunder. Det är en produkt som kan göra skillnad och förbättra livskvaliteten för många människor som har de här problemen. Därför fyller den en självklar plats i vårt sortiment, säger Niklas Hoffsten, Chef sortiment och inköp E-handel Apotek Hjärtat

Pjamas produkter har sålts till privatpersoner i över 65 olika länder runt om i världen via Pjamas egna försäljningskanaler. Pjama har under året inlett arbetet med att få en bredd av återförsäljare på den europeiska marknaden. Samarbeten har inletts med återförsäljare i Europa och har idag ett 20-tal aktörer som erbjuder Pjama. Ett område man tittar lite extra på är apoteksmarknaden i Sverige och Europa.

Vi är glada att få arbeta med en stor aktör som Apotek Hjärtat som har kunden och kvalitet i fokus. Genom Hjärtat kan vi nå ut till fler personer som lider av sängvätning, ung som gammal, och underlätta för dessa individer.

Hälsa | Regionalt
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in