App digitaliserar Örebroföretags reklamblad

Av på 22 augusti, 2017

Nyligen kom appen ShopGun till Sverige. I den samlas reklamblad från butiker i hela Sverige, så att användare alltid ska kunna ta del av de bästa erbjudandena; oavsett var man befinner sig. Många Örebroföretag finns i appen och antalet användare ökar stadigt.

— Många butiker i Örebro kommun finns med i ShopGun för att nå fler med sina reklamblad, samtidigt som antalet användare av appen hela tiden ökar, både här och på andra håll i landet. Att så många använder ShopGun är ett bra exempel på att svenskar gärna använder teknik för att förenkla saker i sin vardag, säger Christian Birch, medgrundare av och VD på ShopGun.

Några av de Örebrobutiker som finns med i ShopGun är Coop, Lidl, Netto, Elgiganten, Jysk, Elon och Biltema.

— Sverige är överlag en intressant marknad för en plattform som ShopGun. De flesta återförsäljare har unika kataloger för varje butik och konsumenterna är mycket lojala mot enskilda butiker. Det passar bra för vårt koncept där varje butik kan ha unikt innehåll, något vi också har sett i den stora efterfrågan, säger Christian Birch.

ShopGun grundades 2009. Företaget digitaliserar direktreklam och anpassar dess innehåll efter mottagarens behov och önskemål. Med mer än 1,8 miljoner nedladdningar i Danmark finns de nu även i Sverige, samt Norge, Nederländerna och Polen. I Sverige har appen redan mer än 190 000 nedladdningar.

Länet
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in