Årets verksamheter 2016 hyllades på City Örebros Branschfest

By on 17 mars, 2017

Örebroarna har sagt sitt! På City Örebros årliga branschfest fick årets sex pristagare sina diplom. Vinnarna har röstats fram av örebroarna själva. Detta är en kväll då goda idéer uppmärksammas lite extra och där hela city samlas för en gemensam firmafest.

Bästa Bemötande 2016 gick till Örebro Ost
”Här känner sig kunderna alltid välkomna! Goda råd och genuin kunskap om det breda sortimentet serveras med ett leende, oavsett vem som står bakom disken. Med ett genuint intresse för kundens bästa valde man att flytta till egna lokaler under 2016. Här får varje enskild kund den bästa servicen och lockas till nya smakupplevelser.”

Årets Butik 2016 gick till Conspiracy with WeSC
”Motivering: Detta är en butik som inspirerar! Såväl lokaler, skyltning som varumärken lockar många olika målgrupper. Hela verksamheten är konsekvent i sitt utryck. Med en hög servicegrad och med engagerad personal har denna butik vuxit sig starka i Örebro och fångat örebroarnas röster.”

Årets Restaurang/Café 2016 gick till Fratelli
”Nu behöver du inte längre åka till Italien för att uppleva en skön familjär stämning i helt rätt atmosfär. Redan från start har denna restaurang hittat hem hos örebroarna! Den goda maten tillagad av fina råvaror och den stora trivselfaktorn gör dom till årets vinnare.”

Årets Fastighetsägare 2016 gick till John Ekströms Bygg AB
”Denna fastighetsägare i Örebro hyser en särskild omtanke om samhällets mindre lyckligt lottade. Ett exempel på detta är den nyligen startade byggnationen av Sveriges modernaste kvinnohus som kommer erbjuda boende för våldsutsatta kvinnor och barn i behov av samhällets skydd. Att denna fastighetsägare även erbjuder övergångsbostäder ligger helt i linje med deras filosofi.”

Årets Nykomling 2016 gick till Örebro Stadsmission
”Verksamheten har konsekvent och målmedvetet etablerat sig i Örebro och skapat sig ett gott rykte bland örebroarna. Socialt engagemang genomsyrar verksamheten och deras filosofi kring hållbar utveckling har lockat örebroarna att rösta fram Örebro Stadsmission.”

Årets Uppstickare 2016 gick till Clarion Collection Hotel Borgen
”Detta guldkorn i centrala Örebro öppnade upp dörrarna 2016 och nu är alla äntligen välkomna att tillbringa kvalitetstid här. Direkt när man kliver in genom den mäktiga porten dras man in i en mäktig och hemtrevlig atmosfär. Här kan man övernatta eller bara träffas och njuta av historiens vingslag för en stund.” 

– I år är det nionde året som vi uppmärksammar några av stadskärnans alla fantastiska verksamheter. Även i år har örebroarna fått rösta fram sina favoriter. Vi vill belöna gott entreprenörsskap, goda idéer, hårt arbete, hög servicegrad och vi tror på vikten av de goda exemplens makt, menar Stina Storm, VD City Örebro. 

City Örebro önskar ett stort grattis till alla pristagare!

De utmärkelser som verksamheterna i city har tävlat om, samt kriterier för nomineringarna, var:

Kriterierna för Årets Bemötande var bland annat ett genuint intresse från verksamheten där kundens bästa alltid står i centrum.

Kriterierna för att bli Årets butik var bland annat en hög servicegrad, engagerad personal, inbjudande lokaler samt ett driv hos ledningen att hålla en konsekvent hög standard och kvalité.

Kriterierna för att bli Årets Restaurang/Café var bland annat en hög servicegrad, engagerad personal, inbjudande lokaler samt ett driv hos ledningen att hålla en konsekvent hög standard och kvalité.

De som nominerades till Årets Fastighetsägare representerade alla gedigna familjeföretag som varit med och byggt staden Örebro.

Kriterierna för att bli Årets Nykomling var bland annat att verksamheten startats i Örebro under 2016 samt att affärskonceptet erbjuder något som adderar till Örebros redan stora utbud.

Kriterierna för att bli Årets Uppstickare var bland annat att en befintlig verksamhet, koncept, byggnad eller lokal fått en extra skjuts under 2016 vilket har lett till att örebroarna i dag kan njuta av verksamhetens nya utbud.

Lokalt
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login