Arne Johnssons stadsvandring i repris

By on 6 juni, 2022

Måndag 13 juni kl 18:45 gör Arne Johnsson en ny berättande stadsvandring i centrala Lindesberg med utgångspunkt i en del av det han skrivit. Deltagarantalet är begränsat och anmälan görs via SMS till Arne Johnsson, 070 667 47 59. 

Arne Johnsson är välkänd för många i Lindesberg. Han har arbetat på biblioteket sedan han flyttade till stan 1977. Arne är även författare och har givit ut femton diktsamlingar och skrivit en hel del annat – tidningsartiklar, krönikor, essäer, recensioner och i många år lett det uppskattade evenemanget Bokens Dag i Lindesberg.

Under årens lopp har det hunnit bli många bostäder i staden, och i var och en av dem har en eller flera böcker och texter med motiv från platsen blivit till.

Måndag 13 juni gör Arne en ny berättande stadsvandring i centrala Lindesberg med utgångspunkt i en del av det han skrivit. Samling vid fontänen i Flugparken kl 18:45. Hela vandringen beräknas ta något mer än en timme.

Stadsvandringen arrangeras av Lindesbergs hembygdsförening som tar en avgift på 40 kr, vilken går till föreningens arbete.

För att stadsvandringen ska kunna genomföras så att alla hör och uppfattar vad som sägs (Arne kommer att ha någon form av megafon med sig) måste deltagarantalet begränsas till högst 30 personer. Om det skulle bli många som anmäler sig kan föreningen ordna dubblering av vandringen vid ett annat tillfälle.

Anmäl dig/er via SMS till Arne Johnsson, 070 667 47 59. Arne bekräftar å sin sida med SMS att din anmälan är mottagen.

Kultur | Örebro län
Örebronyheter

Källa: LindeKultur

You must be logged in to post a comment Login