Återvinn online med Sveriges nya annonsmarknad

Av på 23 juli, 2019

Nu kan alla företag återvinna online, den 1 augusti startar Återvinn Mera, Sveriges nya annonsmarknad som är speciellt framtaget för att återvinningscentraler, återbruksföretag, byggåtervinningsföretag, second hand, loppisar, föreningar, hjälporganisationer mm ska kunna återbruka mycket mer och sälja sina varor online utan att behöva skicka några varor, utan där kunden får hämta varorna på utsatt tid!

Det kostar inget att registrera sig som företag och inget att ladda upp annonser, utan man betalar bara provision på det som säljs!

Systemet består av 3st delar, en webbshop där kunderna kan köpa varorna.
En kamera app, som man använder för att enkelt kunna ladda upp varorna/annonserna till webbshoppen.
Ett adminsystem där man har koll på allt som säljs, ordrar, utbetalningar mm.

Så i korta ordalag så laddar man upp varorna/annonserna, kunden köper dom via webbshoppen, kunden får ett kvitto på sin mail med information om när han kan hämta sina varor, kvittot visar han sedan upp för personalen när han hämtar sina varor och all försäljning betalas ut till företagets bankkonto en gång i månaden.

Jag såg ett inslag på Rapport där en återvinningscentral hade gjort en utvärdering under en månad och kommit fram till att uppåt ca 18% av allt som kom in skulle kunna återbrukas. Så jag tänkte, varför inte dra mitt strå till stacken för en bättre miljö och hjälpa alla företag som återvinningscentralerna skänker sina varor till, så att dom kan sälja varorna online på enklaste tänkbara sätt! Om en medelstor återvinningscentral får in 50 000 ton per år, skulle 18% vara runt 5 000 000 ton för alla återvinningscentraler i Sverige och kan vi hjälpa till att återvinna det, då är det givetvis väldigt bra för miljön.
Säger Claes Gustavsson, ägare och skapare av Återvinn Mera.

Återvinn Mera är även öppet för privatpersoner som vill annonsera.

Den 1 augusti startar atervinnmera.se men företag kan redan idag registrera sig och börja ladda upp sina annonser.

Regionalt
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in