ATG storsatsar inför Breeders’ Crown-helgen

Av på 17 september, 2018
Fotograf: LARS JAKOBSSON

Den andra helgen i november väntas travfest i Eskilstuna – det är dags för Breeders’ Crown och i år storsatsar ATG. Med V75 både lördag och söndag samt en stor multijackpot lördag den 10 november hoppas ATG ge nya som befintliga spelare en bra avslutning på säsongen.

– ATG har i dag cirka två miljoner kunder och intresset för spel på hästar är större än någonsin. Vi tittar alltid på hur vi kan bli bättre och Breeders’ Crown är en favorit bland många av våra kunder. Det känns spännande att paketera helgen på det här viset och vi hoppas på ett rafflande lopp, kombinerat med en stor Multijackpot, ska leda till att fler vill bli kunder hos oss, säger Peter Magnsjö, Tf försäljningschef. på ATG.

ATG gör en större kampanj i samband med multijackpoten som sker dagen innan Breeders’ Crown. Det är ett av flera initiativ som ATG gör för att förbättra kundupplevelsen i höst.

– Vi står inför en ny marknad och med det kommer en del förändringar som påverkar våra kunder. Exempelvis måste allt spel registreras, oavsett spelbolag, och då vill vi vara den aktör som sträcker ut en hand till våra kunder, hjälper dem och väcker förväntan. Vi vet att Multijackpot på V75 engagerar och är övertygade om att kunder som inte har ett ATG-konto idag kommer skaffa ett av bara farten, säger Peter Magnsjö.

Från och med den 15 september går 80 procent av eventuella jackpotsummor på V75 till att skapa Multijackpotten den 10 november. Från samma datum går 20 procent av jackpotsumman till den Multijackpot som hålls under nyårsafton i samband med V75 Winter Burst. Det är första gången som ATG bygger två Multijackpottar under samma period.

*ATG inför 100 procent identifierat spel redan torsdag den 1 november för att ge kunder två månader att registrera sig innan det blir ett lagkrav.

Sport | Hästsport
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in