Avantime Örebro flyttar in i Rockbaren

Av på 5 juni, 2021

Avantimes planer på att växa i personalstyrka på Örebro-kontoret står fast. I veckorna signerades ett treårskontrakt med P-G Jönsson Fastigheter för en ny bas för det tekniska teamet i Örebro.

Med plats för 8 personer och flertalet biytor avsedda för rekreation och samarbete lägger vi nu grunden för en stark tech-hubb inom PHP/.NET. Arbetet med renovering är igång och en möjlig inflyttning är utlovad redan till Q4 2021.

-Arbetet för att hitta rätt lokal ha pågått en längre tid och nu har vi äntligen hittat hem. Rockbaren är den perfekta platsen för oss att växa på. Nu väntar vi bara på att få in fler Avantime-kollegor i familjen, säger Daniela Waara PHP utvecklare i Örebro.

Ökade åtaganden mot stora kunder och faktumet att Luleåkontoret nått sitt maxantal gör att en stor del av tillväxten nu kommer fokuseras till Örebro. Det har varit stora utmaningar med att hitta rätt kompetens under året där tidigare lokal har varit en begränsning. 

-Med denna nya lokal och Örebros stads starka erbjudande i kombinationen storstad/lantlig idyll hoppas vi på att få in fler hemvändare, säger Thomas Lindvall VD för Avantime från centralkontoret i Stockholm.

Lokalt
Örebronyheter

Källa: AVANTIME

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in