Avocado gör comeback – nu vegansk och för hela kroppen

Av på 1 augusti, 2021

Avokadon var en tidig 90-talsfavorit bland The Body Shops ingredienser. Nu är den tillbaka –bättre och mer hållbar än någonsin i nya kroppsvårdsserien Avocado. Här väntar Body Butter, Shower Cream, Body Lotion och Hand Balm.

Alla med innovativa konsistenser och minst 94 % ingredienser av naturligt ursprung, som hållbart producerad olja från sydafrikanska Hass-avokador och handproducerat, Community Fair Trade-sheasmör från Ghana. Näsan bjuds på ett krämigt, grönt doftande äventyr med avokado i hjärtat och toppnoter av mandel och äpple, som avrundas med kokos och vanilj.

I Avocado-serien används olja från Hass-avokador som odlas hållbart med banbrytande program för vattenförvaltning i Limpopo och Kwazulu-Natal i Sydafrika. Leverantören hjälper till att skydda ekosystem och djurliv, som i utrotningshotade Afromontane Forest, och investerar i utbildning för anställda och deras familjer samt i lokalsamhällen med daghem, skolor och medicinska tjänster. Leverantören har dessutom en policy för noll deponi, och använder avokadorna som kompost efter att de har utvunnit oljan.

SHOWER CREAM
Krämigt och rikligt med lödder som fräschar upp och rengör torr och stram hud så att den känns silkeslent mjuk och återfuktad. Flaskan är återvinningsbar och innehåller även den Community Fair Trade-plast från Bengaluru i Indien.

BODY LOTION-TO-OIL
Denna krämiga, innovativa lotion smälter direkt vid applicering till en silkeslen olja som sjunker in utan kladd, för att vårda och ge törstig hud fukt i 72 timmar. Som gjort för en mjukare känsla och naturligt fin glow.

BODY BUTTER
Superkrämigt och superfuktigt i 96 timmar, med paranötolja som sidekick till sheasmöret och avokadooljan. Hållbaraste förpackningen någonsin med aluminiumlock och återvunnen, Community Fair Trade-plast som samlas på gatorna i Bengaluru i Indien genom samarbetet med Plastics for Change.

HAND BALM
Detta handbalsam sjunker in direkt för att bjuda torra händer på en 96-timmars fuktfest, och 96 % ingredienser av naturligt ursprung. Här vårdar avokadooljan och sheasmöret tillsammans med kakaosmör, mandelmjölk och sesamolja.

COMING SOON! BODY SCRUB
Perfekt för att visa hudens bästa sidor igen när det torra tagit över. Som gjord för det lilla extra under aftonens selfcare. Bonuspoängen hittar du i den återvinningsbara förpackningen och dess återvunna Community Fair Trade-plast.

COMING SOON! BODY YOGURT
Superlätt gelkräm som sjunker in på sekunder på både fuktig och torr hud för en silkeslen fuktboost i 48 timmar och en strålande touch av glow. Här är det mandelmjölk som vårdar och återfuktar med Community Fair Trade-sheasmöret.

Nöje | Lokalt
Örebronyheter

Källa The Body Shop

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in