Behrn satsar på ishockey, målet är eliten om 3 år.

Av på 1 april, 2013

Örebro HK blev i förra veckan klara för spel i elitserien nästan säsong. Idag meddelade Per Johan Behrn att han ska göra en fullskalig satsning på hockeylaget HC Örnen.

Jag kommer gå in med en blygsam summa på ett par miljoner för att skapa stabilitet i klubben.” Säger Behrn till Örebronyheter.

Målet med satsningen är inom ett par år spela i Elitserien och förhoppningsvis tillsammans med Örebro HK. Drömmen vore en final med båda lagen, där givetvis Behrns hockeylag ska vinna.

Blir det inte för många lag i Örebro?
Örebro är en attraktiv marknad med många hockeyälskande supportrar. Sen ligger Örebro bra till då vi kan locka publik ifrån Karlstad, Linköping, Karlskoga och Västerås” säger Behrn.

Det nya namnet blir HC Behrn.
”Vi måste även byta namn på klubben, HC Örnen är ett bra namn men passar inte till Elitserien. Ett passande namn skulle vara HC Behrn, det klingar lika bra som HV71 och Skellefteå AIK”. Säger Behrn med riktigt upplysta ögon.

En rutinerad storspelare är redan klar.
Vi kan redan presentera en spelare som kommer börja nästa säsong. Men vi vill inte avslöja vem det är, men vi kan iaf säga att han fyller år den 1 april.

 Martin_AvedalMartin Avedal
 Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in