Bilar på stan är tillbaka

By on 19 september, 2022
Bild: City Örebro

Lördagen den 24:e september anordnas återigen Bilar på Stan – ett samarbete mellan City Örebro och MRF – Motorbranschens Riksförbund. På Drottninggatan visas 45 av de senaste bilmodellerna, från 9 av Örebros ledande bilåterförsäljare upp på ett och samma ställe.

En unik chans att enkelt se och jämföra bilar från många olika märken.

Det är med stor glädje vi nu återigen får bjuda in till vår uppskattade aktivitet Bilar på Stan.

9 st av Örebros MRF-anslutna nybilsåterförsäljare kommer tillsammans visa upp hela 45 nya bilmodeller mitt i city. De senaste åren har bilmarknaden gått alltmer mot elektrifiering och nu finns chansen att se ett stort utbud på ett och samma ställe. Dessutom bjuder vi på andra aktiviteter för både barn och vuxna. Välkomna till Bilar på Stan! Säger Karin Barton, Ordförande MRF Örebro län

På Stortorget får du möjlighet att träffa Nerikes brandkår samt ambulans och polis där man visar upp sina fordon och berättar hur man jobbar. Det blir även en uppvisning av hur man arbetar tillsammans vid en trafikolycka.

För den som funderar på att göra en karriär inom fordonsbranschen är det ett ypperligt tillfälle att träffa representanter för Proffsgymnasiet, Tullängsgymnasiet, Alléskolan och Realgymnasiet som finns på plats och berättar om sina utbildningar.

Dessutom finns spelare och personal från KIF Örebro och ÖSK Fotboll på plats för intervjuer och autografskrivning under dagen.

Eventet pågår lördag 24:e september klockan 10-15. Under dagen kommer Drottninggatan att vara avstängd för buss- och biltrafik.

Örebro
Örebronyheter

Källa City Örebro

You must be logged in to post a comment Login