Birgitta från Frövi vann en halv miljon på Miljonlotteriets vinnardag

By on 9 december, 2021
Birgitta från Frövi vann halv miljon på skraplott från Miljonlotteriet.

Birgitta från Frövi vann en halv miljon i Miljonlotteriets högvinstdragning, en välkommen vinst som vänder pensionärslivet till plus och sätter guldkant på tillvaron.

– Plötsligt kan jag åka Hurtigrutten, det som jag alltid har velat göra, säger Birgitta.

Det var under tisdagen som Miljonlotteriets högvinstdragning avgjordes på vackra Hällsnäs strax utanför Göteborg. Där hade Birgitta från Frövi chans att vinna högsta vinsten värd 10 miljoner kronor. Efter dragningen stod det klart att hon vunnit en vinst värd 500 000 kronor. En vinst som hon glädjer sig mycket åt.

– Det är helt ofattbart, det är pengar som kommer till rätt person ska ni veta, säger Birgitta.

Birgitta haft det kämpigt med ekonomin som pensionär. Med vinsten blir situationen omvänd. Pengarna kommer att dryga ut pensionen och sätta guldkant på tillvaron.

– Plötsligt kan jag åka Hurtigrutten för att få uppleva den norska, fina naturen. Det som jag alltid har velat göra men aldrig haft råd till, säger Birgitta.

Birgitta började prenumerera på Miljonlotteriet för överskottet som går till arbete mot alkohol- och drogproblem. Mycket på grund av sina indirekta upplevelser av det i jobbet.

– Jag har aldrig upplevt missbruk eller varit utsatt själv, men har förstått hur eländet kan påverka människors liv ändå, säger Birgitta.

Nöje | Frövi
Örebronyheter

Källa Miljonlotteriet
Om Miljonlotteriet
Miljonlotteriet är en av Sveriges största och äldsta lotterier. Lotteriet erbjuder skraplotter via prenumeration eller online samt bingo på nätet. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO-rörelsen och hela överskottet går till att motverka alkohol- och drogproblem i samhället. Tillsammans med föreningar och eldsjälar gör vi skillnad för barn och vuxna.
Om högvinstdragningen
Miljonlotteriets högvinstdragning sker tre gånger om året. Då ger skraplotten Miljonlotten möjlighet att vinna varuvinster värda upp till 10 miljoner kronor samt Tjugan-lotten chans att vinna upp till 2 miljoner i kontanter.

You must be logged in to post a comment Login