Birgitta Larsson tog Månadens Bild på temat Sol & Värme

Av på 26 april, 2021
Birgitta Larsson tog Månadens Bild på temat Sol & Värme. Bilden är beskuren men kan ses i sin helhet nedan.

Birgitta Larssons bild från en solig och varm promenad runt Lindessjön (nummer 5) fick flest röster från allmänheten i fototävlingen Fotografera Ditt Lindesberg och är därmed Månadens Bild i april på temat Sol & Värme. Därmed har Birgitta Larsson vunnit två av månadstävlingarna!

Temat för månadstävlingen i april var Sol & Värme – två av ledorden i kommunens platsvarumärke “Lindesberg – Bergslagens själ”. Vinnaren av Månadens Bild belönas av Besök Linde AB med ett presentkort för två personer på Lindesbergs Bio. Tanken var att dela ut priserna till alla vinnare 20 maj på Lindesbergs Bio (Folkets Hus) – men på grund av pandemi-läget kommer Lindesbergs kommun och de kommunala bolagen att bjuda in till festlig fotofinal vid senare tillfälle.

Månadens Bild: April 2021:

Birgitta Larsson (Lindesberg): 
“Jag tar alla mina bilder med min Samsung 8 mobilkamera. Jag tycker det är roligt att försöka få till en bra bild och kan inte låta bli att leta efter lämpliga motiv. Oftast blir det naturbilder vid promenader eller resor som jag fotar. Den här bilden tog jag en solig och varm dag förra sommaren när jag tog en promenad runt Lindessjön tillsammans med två av mina döttrar och mitt barnbarn. Bilden är tagen vid södra delen av sjön där vår fina stad ligger som en fond i bakgrunden.”

Kultur | Länet Lindesberg
Örebronyheter

Källa LindeKultur

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in