Black Knights tog en viktig seger i Stockholm.

Av på 7 juli, 2013

Efter två raka förluster mot Carlstad Crusaders och Tyresö Royal Crows tog Örebro Black Knights en klar seger mot Stockholm Mean Machines igår.

Men vände den negativa trenden och fick igång spelet. Mot Tyresö för två veckor sen blev Black Knights nollade men i gårdagens match vann man med 42-0.

En jämn start
Båda lagen inledde matchen bra och det var jämnt i den första quartern. I den andra skadade sig Mean Machines Robin Prevolnik och deras försvar hade svårt att hålla ihop. Det utnyttjade Black Knights som kunde ta ledningen genom en touchdown av Gustav Andersson.

Halvtidsresultatet blev 7-0 till Black Knights och i den tredje quartern drog bortalaget ifrån. Både Anton Källvik och Johan Ståhl gör var sin touchdown och det stod 21-0 in för den sista och avslutade quartern.

David Ingram fortsätter att imponera
Den amerikanske quarterbacken styrde det offensiva spelet i Örebro och låg på 12 av 21 passningar för 148 yards, 2 TD:s och 1 interception. I den fjärde quartern fick han fram bollen till Gustav Andersson som kunde öka på ledningen till 35-0. Slutresultatet blev 42-0 efter att Johan Ståhl gjort sin andra touchdown för kvällen.

Nästa match för Örebro Black Knights blir borta mot Kristianstad Predators. Den matchen spelas lördagen den 13 juli, matchstart kl 13.00.

Bild: Arkivbild Örebronyheter

Martin Avedal - Redigerare

 Martin Avedal
 Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in