Blocket vill få leksaker att byta hem – gör det gratis att skänka under #Blockethjälpen

Av på 16 december, 2021

Lego, gunghästar och dockor. Många har bortglömda leksaker hemma som inte används. För att de ska få komma till ett nytt hem och älskas lite längre gör Blocket det nu gratis fram till jul att lägga in en annons om att skänka leksaker under #Blockethjälpen.

8 av 10 barn kan tänka sig att få en begagnad julklapp, samtidigt har många leksaker hemma som inte används. Leksaker som skulle kunna få ett längre liv hos någon annan. För att uppmuntra sina användare att hjälpa fler leksaker att hitta ett nytt hem är det från och med nu och fram till jul gratis att annonsera om att skänka leksaker. Allt man behöver göra är att använda hashtaggen #Blockethjälpen. Kampanjen pågår mellan den 14 och den 24 december.

– Vi hoppas att många ska ta chansen att leta lite extra hemma efter älskade leksaker som behöver ett nytt hem. Barn har ingenting emot att få begagnade saker, så att de ska ligga hemma oanvända samtidigt som många köper nytt känns bakvänt, säger Ebba Rosencrantz, pressansvarig på Blocket.

8 av 10 barn kan tänka sig att få en begagnad julklapp, samtidigt har många leksaker hemma som inte används. Nu gör Blocket det gratis, fram till jul, att lägga in en annons om att skänka leksaker under #Blockethjälpen.

Så här gör du för att skänka en leksak:

För att lägga in en annons går du in på Blocket eller i Blocket-appen. Klickar på lägg in annons och väljer kategorin barnartiklar och leksaker. Ange inget pris. Glöm inte att skriva #Blockethjälpen i annonstexten. Välj sedan betalningsalternativet telefonbetalning men fullfölj inte betalningen. Om du får påminnelsemejl om att betala kan du bortse från dem. Klart!

För dig som letar efter leksaker som skänks bort

Sök på #blockethjälpen på Blocket för att se alla annonser med leksaker som skänks bort: www.blocket.se

Sverige
Örebronyheter

Källa Blocket

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in