Bra nostalgi med Lustans Lakejer på Makeriet

Av på 10 oktober, 2021
Foto: Karl-Johan Sandberg

Då var de äntligen på plats, nästan ett år efter att konserten med Lustans Lakejer planerats så stod de då på Makeriets scen inför en stor och förväntansfull publik.

Det är uppenbart att Lustans har många trogna fans som hängt med dem länge, men det är också ett band som många har en relation till. Vem i rätt åldersspann har inte dansat till dem på någon skoldans, så det var många känslor inblandade hos publiken under konserten.

Något jag alltid är rädd för när jag ser ett gammalt kultband är att det skall kännas patetiskt och förstöra den illusion man har om bandet, men detta klarar sig Lustans Lakejer undan med bravur och visar upp en sann spelglädje som går att fejka.

Efter drygt en och en halv timme hade man betat av många men säkert inte alla av bandets många hits och det känns som om publiken fått vad de var ute efter, såklart var en av kvällens absoluta höjdare ”Diamanter” då det verkade som om alla ville fram till scenen, även om det skedde med den hänsyn som snittåldern på publiken gav.

Detta var en riktigt bra konsert med ett spelsuget band som gav allt.

Bilder från konserten.

Lustans Lakejer på Makeriet får hela…

Karl-Johan Sandberg, Kultur | Örebro Makeriet
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in