Britt-Marie från Örebro vann stort på TV-Triss

By on 16 juli, 2022
Britt-Marie från Örebro vann stort på TV-Triss på tv-skrapet.
Bild: Skärmdump från dragningen i tTV4

Britt-Marie från Örebro vann stort på TV-Triss – unnar sig extra semesterresa, lördagens TV4 Nyhetsmorgon gästades av Britt-Marie från Örebro. Den pensionerade undersköterskan skrapade där fram en Trissvinst på 100 000 kronor.

Nu ska hon och hennes man boka in en resa till västkusten under sommaren.

Varje lördag köper Britt-Marie och hennes man två Trisslotter. Vanligtvis brukar de skrapa lotterna under dagen, men på midsommar kom traditionen av sig.

− Vi glömde att skrapa lotterna på midsommardagen och gjorde det i stället dagen därpå. Den första lotten innehöll tre tv-symboler. Efter att ha kollat några gånger så att det verkligen stämde blev det stort jubel, berättar Britt-Marie.

Vinsten tog den pensionerade undersköterskan till TV4 Nyhetsmorgon under lördagen. Där skrapade hon fram en vinst på 100 000 kronor i direktsändning.

− Roligt att få uppleva det här! Med vinsten kan vi göra en resa till Lysekil på västkusten, en semesterresa som vi inte hade planerat in tidigare, berättar vinnaren.

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe fanns med under lördagsmorgonen för att gratulera.

− Det är fjärde gången i år som en spelare från Örebro län vinner stort på Triss i tv. Räknar vi ihop örebroarnas vinstsumma är det över två miljoner kronor, säger han.

Trisslotten som tog Britt-Marie till Nyhetsmorgon och vinsten på 100 000 kronor var köpt hos Ica Maxi Örebro.

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa Svenska Spel

You must be logged in to post a comment Login