Byggprojekt Olsson & Strøm blir Partega

By on 29 oktober, 2021

Det Örebrobaserade byggföretaget Byggprojekt Olsson & Strøm byter namn till Partega, i samband med namnbytet får företaget en ny grafisk profil och lanserar en ny webbplats. Byggprojekt Olsson & Strøm grundades i början av 2000-talet.

– Mycket har hänt sedan dess, namnet passade oss inte längre. Det var svårt att komma ihåg, våra mejladresser var lite krångliga, namnet användes inkonsekvent och blandades ihop med andra företagsnamn. Det ville vi ändra på, säger Ulf Olsson, en av grundarna och projektchef på Partega.

Sedan starten har Partega utfört en mängd olika projekt för en rad kända uppdragsgivare, i första hand i Norden, men även i norra Europa. Företaget har utvecklats inom flera områden och vidgat sitt erbjudande från butiksbyggnationer till att omfatta bygglösningar och markarbeten för retail, bostäder, restaurang och service. Partega har vuxit till 35 medarbetare och ökat sin omsättning till cirka 100 miljoner kronor.

– Det nya namnet och varumärket ringar in det företag vi är i dag och hur vi tänker framåt. Partega är en framåtlutad, engagerad och kundorienterad byggpartner med kvalitet och hållbarhet i fokus. Nöjda kunder är det finaste vi vet, idag och i framtiden. Siktet är inställt på en fortsatt sund tillväxt, säger Anthon Paulsson, vd på Partega.

Det nya namnet gäller från den 1 november 2021.

Örebro
Örebronyheter

Källa Partega din byggprojektpartner

You must be logged in to post a comment Login