Campingbio till Gustavsviks Camping sommaren 2022

By on 17 november, 2021
Campingbio kommer finnas som APP till sommaren 2022

Nu är det klart att eventkonceptet Campingbio åker ut på en rikstäckande Sverigeturné sommaren 2022 med ett stopp i Örebro på Gustavsviks Camping, Campingbio är gratis och bjuder tillsammans med sina partners besökarna på roliga aktiviteter och filmvisning under bar himmel.

– Vi kommer att besöka 30-35 campingplatser från Pite Havsbad i norr till Simrishamn i söder, säger Josefin Söderlind som är ansvarig för turnéläggningen och en av arrangörerna för evenemanget. 

Campingbio turnerade med stor succé åren 2006-2010 i samarbete med SF . När SF sedan köptes upp av Filmstaden lades turnén ner. För två år sedan togs turnén upp igen i nytt fräscht format och blev rikstäckande med digitala inslag. Efter två inställda turnéer på grund av Covid 19 är Campingbio nu redo att ge sig ut och möta filmpubliken igen.

– Det är otroligt roligt att Campingbio äntligen får komma ut på vägarna igen. Det har varit tufft att ställa in eventet två år på raken, men det känns desto roligare att vi äntligen kommer ut igen. Vi ser verkligen fram emot att möta alla campinggäster och få visa film igen under bar sommarhimmel. Gensvaret från campingarna har varit enormt positivt och vi åker på vår största turné hittills, Katarina Tjernström, grundare av Campingbio 

Nöje | Örebro Gustavsviks Camping
Örebronyheter

Källa Campingbio
www.campingbio.se

You must be logged in to post a comment Login