Carl Stanley åker på turné

By on 5 november, 2021

I februari 2022 intar Helsingborgs-komikern Carl Stanley Sveriges live-scener när nya standupföreställningen Akta Huet åker på turné.  Med de utsålda succéföreställningarna Ärligt Talat (2017) och Född 1996 (2019) har Carl vuxit till att bli en av landets populäraste komiker.

Han har vunnit två priser på Svenska standupgalan – Årets nykomling (2016) och Årets föreställning för Född 1996 (2020), han är frekvent panelmedlem i Parlamentet och driver två vällyssnade humorpoddar. Född 1996 hyllades av både kritiker och fans. Efter att ha sett showen på Draken skrev GP: “Publiken kan inte, och försöker inte heller, värja sig. Skratten drämmer mot Drakens innanmäte”. Nya föreställningen Akta Huet har premiär i Lund den 26 februari 2022 och åker sen på Sverigeturné.

– Mina kollegor som sett när jag jobbat fram materialet säger att detta är den bästa showen jag skrivit och jag hoppas att de har rätt. Det känns som att jag klivit upp ett steg eller kanske två, säger Carl Stanley. 

Standupföreställningen Akta Huet handlar i nuläget bland annat om hundar, inspiration, krångel, depression, lumpen och Carls pinsammaste stund. Men inget är säkert när Carl Stanley ger sig ut på Sverigeturné och föreställningen kan komma att ändras under resans gång.  

– Jag kommer prata om det som hänt sedan sist, vad som känts, vad jag upplevt och saknat. Men allt flyter och allt kan ändras, men det går enkelt att beskriva som “en rolig jävla kväll”, säger Carl Stanley.

Akta Huet spelas i större delen av landet under nästan hela 2022, bland annat i städer som Malmö, Göteborg, Stockholm, Växjö och Norrköping med flera. Förra showen Född 1996 gjorde stor publiksuccé med över 50 000 sålda biljetter och flera extrainsatta föreställningar, främst i Carls hemtrakter i Skåne men även i städer som Umeå och Jönköping. 

 –  Jag älskar att jag har möjlighet att åka till så många olika ställen även denna gång, att det kommer mycket folk både i storstäderna och ute i landet är så otroligt häftigt, säger Carl Stanley.

Carl Stanley Akta Huet, 2022 kommer till Örebro Lördag 22 Oktober 2022 för ett framträdande på Konserthuset.

Kultur | Örebro
Örebronyheter

Källa Iles PR

You must be logged in to post a comment Login