Caroline från Nora vann storvinst i tv

By on 30 maj, 2023
− Jag är superglad för det här! Vinsten går till någon mysig semesterresa med min son och en del går till sparande, säger Caroline.
Bild: Svenska Spel

Caroline från Nora fick Triss i födelsedagspresent, vann storvinst i tv, en Triss i kombinerad födelsedags- och krya på dig-present tog Caroline från Nora till TV4 Nyhetsmorgon. Där skrapade hon fram en vinst på 100 000 kronor under tisdagen.

När Norabon Caroline fyllde 40 tidigare i våras fick hon tre digitala Trisslotter av en kompis.

− Det var en kombinerad födelsedags- och krya på dig-present eftersom jag satt hemma med bruten handled under min födelsedag, berättar Caroline som är socionom och jobbar inom Nora kommun.

Hemma i soffan skrapade hon till sin förvåning fram tre tv-rutor på en av lotterna.

− Jag trodde inte att det var möjligt, berättar hon.

Triss i tv-rutor gjorde henne klar för TV4 Nyhetsmorgon och under tisdagen några veckor senare var det dags att besöka studion. I direktsändning skrapade Caroline fram en vinst på 100 000 kronor.

− Jag är superglad för det här! Vinsten går till någon mysig semesterresa med min son och en del går till sparande, säger Caroline.

Under morgonen på TV4 fick hon sällskap av Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe.

− Det blev en helt fantastisk födelsedagspresent i slutändan! Caroline är årets första TV-Trissvinnare från Nora. Tittar vi på hela Örebro län är hon i gott sällskap. Hittills under 2023 har sex stycken länsbor skrapat Triss i tv, berättar han.

Nöje | Nora
Örebronyheter

Källa: Svenska Spel

You must be logged in to post a comment Login