Dagny gästar Miriam Bryants ”PS jag hatar dig”-turné när den landar i Örebro

By on 12 april, 2022
Dagny gästar Miriam Bryants ”PS jag hatar dig”-turné när den landar i Örebro torsdag 21 april 2022.
Foto: Luger

Idag inleder Miriam Bryant sin omfattande Skandinavienturné ”PS jag hatar dig” på ett utsålt Cirkus, som även följs av utsålda konserter i Norrland denna vecka. Turnén fortsätter sedan runtom i landet samt med stopp i Örebro torsdag 21 april 2022.

Nu är det även bekräftat att Norges största popstjärna Dagny, framtidshoppet GERD, R&B-drottningen Cherrie samt den skönsjungande Molly Hammar gästar Miriam Bryant i utvalda städer.

En viss pandemi stoppade Miriam Bryant från att turnera på sitt senaste album ’PS jag hatar dig’ men tack och lov var det bara en tillfällig halt. Idag påbörjar nämligen Bryant en stor Skandinavien-turné, med start på Cirkus i Stockholm och just nu är det svårt att tänka sig något mer löftesrikt än en fullsatt lokal som sjunger med när Bryant sjunger om att falla för att sedan resa sig.

En av Norges största popstjärnor har bekräftats som support till Miriam Bryant på ett par utvalda städer under turnén. När Dagny nyligen spelade två utsålda kvällar på Sentrum Scene i Oslo så hade hon ingen annan än Miriam Bryant som support och nu är rollerna ombytta. Dagny följer med Miriam till Stockholm, Örebro, Falun, Jönköping, Malmö och slutligen Göteborg.

Med sig på turnén har Miriam även nykomlingen GERD som debuterade stort med singeln Lies For A Liar som blivit tokhyllad av kritiker både hemma och internationellt. GERD åker med Miriam Bryant till Umeå, Linköping, Uppsala och Karlstad. Inte nog med detta så gästar (utöver Dagny) två av Sveriges starkaste R&B-röster, Cherrie och Molly Hammar, Miriam i hemstaden Göteborg och Scandinavium den 13 maj med varsitt set där de kommer framföra sina allra största hits.

Dagny gästar Miriam Bryants ”PS jag hatar dig”-turné när den landar i Örebro torsdag 21 april 2022.

Kultur | Örebro
Örebronyheter

Källa Luger

You must be logged in to post a comment Login