Dags att rösta fram Månadens Bild – hela sommaren

Av på 13 juni, 2021

Juryn har nu valt ut de tio bilder som går till final i femte omgången av fototävlingen Fotografera Ditt Lindesberg. Och det är nu dags för alla intresserade att rösta fram Månadens Bild – den bild som du tycker bäst beskriver maj månads tema: Vad betyder Lindesbergs kommun för dig? Och hur vill du fånga kommunens själ i en bild?. Omröstningen pågår till och med söndag 15 augusti.

Den tio finalbilderna i beskurna skick – se bilderna i större storlek och rätt format nedan. Se finalbilderna på Lindesbergs Stadsbibliotek: Under sommaren (14 juni-10 augusti) kommer de tio finalbilderna att visas på Lindesbergs Stadsbibliotek (”Väggen” intill Konstrummet). Bilderna är utskrivna av ELON Ljud & Bild i deras fotokiosk i Lindesberg.

Temat för femte omgången i fototävlingen

Det övergripande temat för fototävlingen Fotografera Ditt Lindesberg har varit kommunens platsvarumärke Bergslagens själ – under de första omgångarna (januari, februari, mars och april) med olika ledord ur kommunens platsvarumärke. I den femte omgången (maj månad) är temat lite mer fritt tolkande av ”Fotografera Ditt Lindesberg”. Vad betyder Lindesbergs kommun för dig? Och hur vill du fånga kommunens själ i en bild? Vinnare av Månadens Bild i maj belönas av Besök Linde AB med ett presentkort för två personer till Relaxen på Badhuset Energikällan i Lindesberg.

Juryn som valt ut de tio finalbilderna utgörs av representanter för alla medarrangörer: Lindesbergs Fotoklubb, Lindesbergs Konstförening, Kultur- & fritidsenheten, Kulturskolan Garnalia, ELON Ljud & Bild i Lindesberg, Lindesbergs kommun och de kommunala bolagen.

……………………………

Bild 1:

……………………………

Bild 2:

……………………………

Bild 3:

……………………………

Bild 4:

……………………………

Bild 5:

……………………………

Bild 6:

……………………………

Bild 7:

……………………………

Bild 8:

……………………………

Bild 9:

……………………………

Bild 10:

Kultur | Länet
Örebronyheter

Källa LindeKultur
RÖSTA HÄR: Nu är det dags för alla intresserade att rösta fram Månadens Bild senast söndag 15 augustii via denna länk >> Om inte länken fungerar – kopiera denna länk (https://podio.com/webforms/25507595/1894807) och klistra in i din webbläsares adressruta). OBS: Du får bara rösta en gång – därför behöver du ange ditt namn och dina kontaktuppgifter.

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in