Dags igen för julmarknad på Perssons Magasin

By on 6 november, 2021

Nu blir det julmarknad igen på Perssons Magasin i V Löa. Två helger i november – närmare bestämt 13-14 och 20-21 (klockan 11-17 alla dagar). ”Här kan du hitta den unika julklappen och det juligaste julpyntet”, hälsar Eva & Carl-Eric Persson.

På konsthantverksavdelningen finns lokala hantverkare representerade – några kommer till och med att närvara fysiskt.

Loppmarknaden är som vanligt välfyllt med fem olika rum: leksaksboden, stallet, möbelloppis, trädgårdsboden samt loppis på fjärde våningen. ”Här kan du fynda och känna att pengarna räcker till mycket. Återbruk i sin bästa form”.

I Signes matkällare finns varor från lokala mathantverkare – exempelvis senap som ju är ett måste till julskinkan.

I magasinets lilla mysiga kafé huserar kocken Annika Hentilä. Hon serverar julsmörgås, saffranspannkaka, och mycket mer.

”Under julmarknaden har vi även möblerat i galleriet för att våra kafégäster ska kunna sitta ner och njuta en stund av allt det goda som serveras”.

Några knallar kommer också att finnas på plats – i år på övervåningen i Vita stugan. Här finns även Löa hembygdsförening som säljer lotter med mera.

”Nytt för i år är försäljning utomhus – så nu hoppas vi på bra väder för de knallar som står där”, skriver Eva & Carl-Eric Persson.

Nöje | Örebro län
Örebronyheter

Källa: LindeKultur

You must be logged in to post a comment Login