Daniel Jansson-Hammargren slutar som kommundirektör i Kumla kommun

By on 21 juni, 2022
Bild: Kumla kommun

Daniel Jansson-Hammargren kommer att avsluta sin tjänst som kommundirektör i Kumla kommun den sista september för att gå vidare till en ny tjänst som kommundirektör i Enköpings kommun. Daniel har arbetat som kommundirektör i Kumla kommun sedan januari 2018 och så här säger han om beslutet:

– Att lämna Kumla kommun har inte varit ett enkelt beslut att ta. Jag har haft en fantastisk tid här och vill passa på att tacka alla grymma medarbetare för ert värdefulla jobb. Vidare vill jag även tacka den politiska ledningen för ett mycket gott samarbete samt oppositionen för deras respektfulla dialog med mig som kommundirektör.

Rekrytering

Arbetet med att rekrytera en ny kommundirektör påbörjas omedelbart, för att hitta en god efterträdare som kan leda Kumla kommun framåt.

– Daniel har verkligen varit en tillgång för Kumla under de år som han varit kommundirektör. Vi tackar honom för det arbete han har lagt ner under dessa år och önskar honom stort lycka till. Arbetet med att ta fram den profil vi vill ha på vår nästa kommundirektör inleds nu direkt, och rekryteringsprocessen kommer ta fart efter sommaren. Kumla är i en stark tillväxt och det kommer att prägla vårt val av ny kommundirektör, säger kommunstyrelsens ordförande Andreas Brorson.

Kumla
Örebronyheter

Källa: Kumla kommun

You must be logged in to post a comment Login