Dansscen Örebro presenterar 5 Degrees

By on 7 februari, 2022

Boka upp torsdagen den 10 februari för då är det äntligen dags! Streetdanskompaniet Twisted Feet kommer till Örebro med en föreställning som skildrar mänsklighetens undergång. Dansföreställningen 5 Degrees behandlar en av vår tids mest brännande angelägenhet – klimathotet.

Hur påverkas jorden av fem graders temperaturhöjning? Jorden skälver under människans framfart och i denna dystopiska värld får örebropubliken möjlighet att frossa i Twisted Feets danstalang.

Dansscen Örebro är stolta över att presentera denna förställning som är en fartfylld show om att ta ett steg i rätt riktning för en hållbar framtid. Twisted Feet har samarbetat med en manusförfattare och forskare på Chalmers tekniska högskola för att berätta en historia om hur vår framtid kan komma att se ut.

Dansscen Örebro

Dansscen Örebro vill väcka intresset för dans i Örebro kommun. Fokus ligger på nyskapande och intressanta föreställningar från hela världen. Även publika aktiviteter och workshopar erbjuds i samband med föreställningarna. Mer information finns på orebro.se/dansscenorebro

» Mer information här «

Kultur | Örebro
Örebronyheter

Källa: Örebro kommun

You must be logged in to post a comment Login