Dear Sara släpper singeln “Do Better”

Av på 27 mars, 2021

Nu finns Dear Saras nya singel “Do Better”, där den förvrängda gitarrdrivna produktionen och Saras säregna röst bildar en egen och unik ljudbild!

Dear Saras musikskapande är präglat av uppväxten i Karesuando som tillsammans med en den så vanliga känslan; en längtan bort och ut i världen bidrar till hennes både starka och atmosfäriska uttryck. Även denna gång har hon samarbetat med Elias Näslin, som precis kammat hem en amerikansk Grammy med sitt samarbete med John Legend.

“Ända sen jag var liten har jag haft en livlig fantasi. Jag har alltid tyckt om att skriva och skapa historier. ‘Do Better’ handlar inte om något jag gjort eller upplevt, utan det är mer en ‘tänk om jag gjorde så’-tankelek.” berättar Sara.

Saras musikaliska resa började med att hon sökte till X Factor, där hon visserligen inte kom med i TV-sändningen men det tog henne vidare till Los Angeles och samarbeten med erfarna producenter, resor, möten med nya människor och upplevelser som var långt ifrån det hon växt upp med. Det lärde henne det som kanske är viktigast av allt; att lita på sin magkänsla. Hon hittade ett team som delar hennes visioner och nu är hennes mål att skapa ett nytt, ärligare artisteri. 2020 påbörjade Dear Sara sitt samarbete med FEM. och Northbound Music Group och då hörde vi henne också på JIM OUMA:s singel ”Kids” tillsammans med den brittiska dancehall-drottningen Alicaì Harley.

Sagt om Dear Saras debutsingel “Something You Should Know”

”Dear Sara’s music feels more like a magical experience that you actually enjoy getting lost in.” — Keep Walking

”Dear Sara gives life to one of the most amazing tracks I’ve heard in a while.” — Wolf in a Suit

”I can confirm that this lady could very possibly be one of Scandinavia’s biggest pop exports in the future.” — Alfitude

”A dreamy pop song where Sara’s voice beautifully conveys the message” — Popmuzik”

The melodic production shares a beautiful and thoughtful message… Within the production, are beautiful and expansive melodies.” — Uranium Waves

“Do Better” är det andra släppet från Dear Sara och till sommaren är en EP planerad.

Musik
Örebronyheter

Källa: Northbound Music Group

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in