Dekorera med Rustas vårnyheter

By on 30 november, 2021
I slutet av januari landar Rustas heminredningsnyheter i varuhuset, med mängder av mindre möbler och dekorativa detaljer.

Torkade växter, vackra vaser, ljus, lampor, speglar och snygga småmöbler. I slutet av januari landar Rustas heminredningsnyheter i varuhuset, med mängder av mindre möbler och dekorativa detaljer.

Aldrig förr har det varit så roligt och enkelt att förstärka sin personliga inredningsstil med hjälp av detaljer! Bland vårens nyheter syns allt från snygga speglar och småmöbler i svart metall till torkade kvistar och gräs i olika utföranden. Perfekta att arrangera i en snygg glas- eller keramikvas.

Årets första månader är mörka. Satsa på att lysa upp hemmet med hjälp av levande ljus i vårens härliga pastellfärger – varför inte trendiga skruvade modeller? Bland nyheterna finns även modeller i LED. För den som gillar att omge sig med väldoft kommer flera nya serier med såväl doftpinnar som doftljus. Även på belysningsavdelningen syns flera nyheter, som rislampor i olika former samt bordslampor i vårens färger och mönster.

Köket och det dukade bordet får allt större fokus på Rusta. I vår syns flera praktiska nyheter för hemmakocken, som baktillbehör och bestick med snygga bambudetaljer. Stengodsservisen från Elsaform utökas med två väl tilltagna tallrikar, perfekta för pasta och pizza.

Inred hemmakontoret

Den flexibla arbetsplatsen är här för att stanna. I vår är det extra lätt att inreda hemmakontoret med hjälp av hyllor, småmöbler och förvaringskorgar från Rusta. Varför inte koppla av med ett sällskapsspel? Bland säsongens nyheter finns flera brädspel, så pass fina att de med fördel kan ligga framme!

Nyheterna finns i varuhus i Örebro från vecka 3 2022.

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa Rusta

You must be logged in to post a comment Login