Det blir hantverksförsäljning i Öskebohyttan i sommar

Av på 31 maj, 2021

På midsommardagen (26 juni) kl 13-17 öppnar Öskebohyttans missionshus sina dörrar för den årliga hantverksförsäljningen, loppis och kafé. “Efter förra årets pandemi-uppehåll är vi riktigt sugna på att starta igen”, meddelar arrangörerna.

Hantverksförsäljningen i Öskebohyttans Missionshus håller öppet lördag – söndag kl 13-17 till och med 1 augusti. OBS! Under Bergslagens loppishelg 17-18 juli har missionshuset öppet 10-17.

“Vi vet just nu inte så mycket om vilka restriktioner som blir kvar över sommaren men vi ser till att det är luftigt och håller avstånd i hantverksförsäljningen inne i samlingslokalen”, skriver Gunilla Dovsten och Kajsa Eriksson i ett pressmeddelande.

“I år finns många nyheter bland hantverksförsäljarna och det populära loppiset i bodarna är mer välfyllt än någonsin efter förra årets uppehåll. Kristinas café är utomhus i år. Försäljning sker genom köksfönstret. Som vanligt är allting hembakat och gott. Kristina brukar även baka siktkakor till försäljningen. Tyvärr saknas försäljningen av grillkol. Så om du läser detta och är en producent av grillkol är du välkommen att höra av dig.”

Hitta hit: Om du kommer norrifrån, ta av i Fanthyttan på Tre sjöars väg. I Mårdshyttan sväng höger mot Uskaboda. Kör ca 6 km. Huset ligger på höger sida. Söderifrån, sväng vänster i Östra Öskevik, efter 500 meter sväng höger, kör ca 4 kilometer, huset ligger på vänster sida.

Länet
Örebronyheter

Källa: LindeKultur

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in