Detta gäller för Örebro Hockeys match mot brynäs

Av på 25 december, 2021
Arkivbild

Den 28 December tar Örebro Hockey emot Brynäs hemma i Behrn Arena, de nya restriktionerna har ställt till det en hel del men detta är vad som gäller.

Utifrån dagens prognos kommer man att kunna vara cirka 1500 personer i arenan.

Det här gäller för hemmamatchen den 28 december mot Brynäs

Vilka får gå på matchen?

Säsongskortsinnehavare och partners kommer erbjudas plats på matchen. Då vi endast har ett begränsat antal platser är det först till kvarn som gäller. Under torsdagen har alla berörda fått ett mail från Örebro Hockey med information om hur man bokar sin biljett till hemmamatchen mot Brynäs. Notera att ordinarie säsongskort ej gäller och att man behöver boka en ny biljett enligt instruktionerna i mailet. Var noga med att hålla koll på din mailinkorg samt dubbelkolla skräpposten om du inte fått något mail.

För dig med säsongskort på ståplats kommer du kunna boka din plats på hemmastå, bortastå samt sektion J. Notera att du kommer behöva sitta på angiven plats på hemmastå samt bortastå.

Jag har köpt lösbiljett – vad gäller?

Örebro Hockey har beslutat att pausa försäljningen av lösbiljetter till våra kommande matcher. Alla som har köpt lösbiljetter till matchen mot Brynäs den 28 december kommer att erbjudas återköp av sina biljetter. Det är däremot inte säkert att återköpet kommer er tillhanda förrän efter nyår. Vi tackar för ert tålamod och återkommer med mer information så fort vi kan.

Bortasupportrar?

SHL har gemensamt kommit överens om att inga tillresta bortfans kommer ha tillgång till bortasektionen.

Vaccinationsbevis

Du måste vara vaccinerad mot Covid-19 för att komma in i Behrn Arena. Ha ditt bevis och legitimation redo inför ditt besök hos oss.

Logeägare och Diamond Lounge-partner
Kommer kunna gå på sina ordinarie logekort samt Diamondkort.

För att få att nå ut med all viktig och senaste information uppmanar vi alla att hålla koll i Örebro Hockeys kanaler samt i mailinkorgen.

Sport | Örebro
Örebronyheter

Källa: Örebro Hockey

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in