Efter succén med “Holidate” – nu släpper Josefinito videon “Fine Like Bordeaux”

Av på 1 januari, 2021

Josefin “Josefinito” Johansson gör just nu succé med julsingeln “Holidate” som klättrar högt på listor som bland annat Viral Sverige. Nyligen framförde hon låten live, tillsammans med Anders “Ankan” Johansson på länk, i BingoLottos Uppesittarkväll. 

På självaste nyårsafton släpper Josefinito nya videon “Fine Like Bordeaux”, regisserad och producerad av Peter Bengtsson. Låten, som är skriven av Josefin själv och Robin Rudén, är tillägnad alla som någon gång blivit dumpade. Budskapet är att det går att komma ut på andra sidan, starkare än någonsin.

– När du blivit överkörd, stampad och manglad av hjärtesorg är det bra att veta att du kommer klara dig. Inte bara det, du kommer klara dig bra. You’ll be fine like wine. Denna låten är till oss som överlevt ett krossat hjärta, konstaterar Josefinito.

Liksom Josefinitos tidigare alster är även denna inspirerad av 90-talets eurodisco. De flesta av oss är sedan tidigare bekanta med programledaren, komikern och skådespelerskan Josefin Johansson, men 2020 är året då hon dessutom fått sitt genombrott som popartist. Och nu släpper Josefinito alltså den ultimata nyårsvideon “Fine Like Bordeaux” som i dag har premiär hos Drefvet.

Lyssna på “Fine Like Bordeaux” här»

Kultur
Örebronyheter

Källa: Clap Your Hands

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in