Ekonomi | ​Adlibris ökar försäljningen med 15% 2015 och satsar på fortsatt tillväxt 2016

Av på 8 januari, 2016

2015 var ett händelserikt år för Adlibris med nya satsningar i form av bland annat utökning av sortimentet och öppnandet av en fysisk butik i centrala Stockholm, samtidigt ökade också försäljningen med 15%.

”Vi har haft ett fantastiskt år! Vi har fortsatt förbättra och förstärka det kunderbjudande som är Adlibris kärna; bra priser, ett brett utbud och snabba leveranser. Samtidigt har vi också utvecklat vår affär och introducerat nya produktkategorier och öppnat vår första fysiska butik. Ambitionen för 2015 var att öka vår tillväxt och vi är väldigt nöjda med den utväxling vi har fått”, säger Henrik Oscarsson, COO Adlibris.

Adlibris satsar på fortsatt tillväxt under 2016 med fokus på utökad kundnytta, bland annat genom snabbare leveranser och att utöka sortimentet ytterligare.

”Kundnytta och kundupplevelsen är vårt främsta fokus och därför kommer leveranserna att vara en av våra prioriteringar under 2016. Vi kommer också fortsätta bredda vårt erbjudande till kunderna genom att utöka vårt sortiment med kategorin Kök & dekoration”, fortsätter Oscarsson.

Adlibris introducerade kategorierna Pyssel & DIY, Papper & kontor och Barn & leksaker i sortimentet i juni 2015, den nya kategorin Kök & dekoration beräknas lanseras under första halvåret 2016.

Ekonomi
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in