Elbilsmärket ORA kommer nu till Örebro

By on 4 mars, 2023
Bild: ORA

ORA har fått en flygande start i Sverige med säljsuccéer och ett uppmärksammat deltagande på eCarExpo i Stockholm häromveckan, kommer ORA till Örebro där den kommer att säljas hos ÖBAB.

Efter framgång med de första svenska etableringarna i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala samt flera nyetableringar med återförsäljare i Eskilstuna, Västerås, Hudiksvall och Sundsvall tidigare i år så kommer nu ORA till Örebro där den färgglada och prisade elbilen kommer att säljas genom återförsäljaren ÖBAB.

Men expansionen har bara börjat, innan året är slut ska det finnas försäljningsställen av ORA i alla Sveriges 20 största städer.

Trots att bilmarknaden i stort har det tufft så finns det varumärken som ser ett ökat intresse och expanderar. ORA är Sveriges nya elbilsvarumärke som redan skapat stort intresse och framgång. Redan tidigare under februari så började Landrins Biloch Sellmans Bil att sälja ORA i städerna Eskilstuna, Västerås, Hudiksvall och Sundsvall. Och nu har turen kommit till ÖBAB i Örebro som officiellt inviger sitt ORA showroom den 11 mars.

– Vi ser fram emot att välkomna ORA till ÖBAB-familjen. Det ska bli fantastiskt roligt att vara med på resan från start. Den 11 mars blir det fest, säger VD och ägare Joakim Eklund.

ORA är inte bara Sveriges kanske snyggaste elbil utan även den säkraste elbilen. Euro NCAP meddelade häromveckan att ORA är ”Best in class” i kategorien ”Small Family Cars” där ORA fick högsta poäng och tilldelades 5-stjärnor.

– Det är med stor glädje och stolthet vi välkomnar ÖBAB som nya återförsäljare till ORA-familjen. Och vi ser såklart fram emot ett framgångsrikt samarbete där vi tillsammans infriar vårt mål att sälja 10.000 bilar år 2025. Jag är övertygad om att vi kommer nå våra mål då våra återförsäljare är noga utvalda för att de alltid ger det där lilla extra i form av lysande personlig service och positiv energi samt att de verkligen tar sig tid och bryr sig om varje kund. Tillsammans ska vi bli Sveriges mest efterfrågade elbilsvarumärke, säger Mikael Andersson, försäljningschef för ORA Sverige.

ORA är en ny elbil som redan sålt bra före lanseringen och som har bilar för omgående leverans. ORA har en design som sticker ut interiört, men kanske framför allt exteriört. En färgsprakande uppvisning i design, enkelhet och säkerhet.

Örebro
Örebronyheter

Källa: ORA

You must be logged in to post a comment Login