ELEINE släpper ”DIE FROM WITHIN” på vinyl

Av på 26 februari, 2021

Eleine följer upp deras genombrotts album ”Dancing In Hell”, med den limiterade vinyl singeln ”Die From Within” från senaste albumet. Singeln innehåller 4 spår och förutom album versionerna av ”Die From Within” och ”The World We Knew”, så innehåller denna release också de symfoniska versionerna av ”Die From Within” och ”Story Untold”. Vinylen kommer i 3 olika färger; vit/guld splatter, svart/guld och vanlig svart vinyl. 

”Även när du skriker från toppen av dina lungor, och det känns som om din insida slits ut, så efterlämnar förlusten av någon en stor tystnad. Ju mer tid som passerar, ju mer tydligt blir det att inget kommer bli som förut. Det känns ofta som om ingen riktigt förstår din smärta, och vilket bara förstärker det som gör ont”.

”Die From Within” skrevs ur förlust och depression. Vi alla vet hur det är att ta ett steg fram, och två steg tillbaka när man försöker hantera depression och sorg. Det finns inga ord som kommer fixa allt på ett ögonblick, men allteftersom du fortsätter att jobba dig tillbaka till en vardag igen, så kommer du må lite bättre för varje dag som passerar genom att hitta de små sakerna som får dig att fortsätta pressa framåt. Även om det stundvis känns omöjligt.

”Die From Within” är tillägnad de vi förlorat, och till alla våra följare där ute som försöker hantera någon form av depression. Vi ser er, vi är med er och vi älskar er” – Madeleine & Rikard.

Eleine – ”Die From Within” släpps den 23 April, 2021.

Lyssna på ”Die From Within” här

Kultur
Örebronyheter

 

Källa: Sound Pollution Distribution

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in