Elite City Hotel slår upp dörrarna efter totalrenovering

By on 20 juni, 2024
Bild: Elite Hotels Sweden

Elite Hotels of Sweden är glada att kunna välkomna ett nytt hotell till Elite-familjen, under midsommarveckan invigs Elite City Hotel efter ett omfattande renoveringsarbete. Öppningen av det nya hotellet markerar en betydelsefull milstolpe i företagets expansion.

Hotellet, som tidigare gick under namnet City Hotel Örebro, har varit ett fristående trestjärnigt hotell sedan det förvärvades av Elite Hotels of Sweden 2017. Nu blir det en del av Elite-familjen, och uppgraderas till ett fyrstjärnigt hotell.

Under det senaste året har samtliga hotellrum och korridorer, genomgått en omfattande renovering för att möta Elites höga standarder. Även lobbyn har fått en totalrenovering och kommer att vara klar i tid för öppningen.

Elite City Hotel blir ett mindre, men stilfullt, hotell med 115 rum. Gästerna kommer att kunna njuta av en frukostmatsal och en stilfull lobbybar, vilket erbjuder en perfekt balans av komfort och elegans.

− Vi är mycket stolta över att kunna öppna vårt andra Elite-hotell i Örebro. Elite City Hotel är ett fantastiskt tillskott till vår hotellportfölj och vi ser fram emot att välkomna både nya och återkommande gäster till denna nyrenoverade pärla i hjärtat av Örebro, säger David Halldén, VD och koncernchef, Elite Hotels of Sweden.

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa: Elite Hotels Sweden

You must be logged in to post a comment Login