Emma Johansson segrare i Frankrike.

Av på 18 mars, 2013

Förutom första placeringen vann Emma även bergpriset, samtidigt som Sara Mustonen tog hem spurtpriset.

Det var en väldigt bra lagkörning och alla ställde upp för varandra i det 116 km lång loppet i Cholet Pays de Loire Dames i Frankrike idag. Tävlingen kördes i fyra varv på 29 km vardera. På varje varv utsågs två vinnare till spurtpriset, samt två vinnare till bergspriset.

”Det har varit en fantastisk tävling där vi körde offensivt och visade fram de svenska färgerna. Det var kul att se hur taggade de yngre tjejerna var och de tog ett steg upp när vi var ute med landslaget. Det var extra kul att få göra ett sista uppdrag tillsammans med vår sportchef och det blev lite sentimentalt men jag hoppas att det inte blir vår sista tävling tillsammans. Det var riktigt härligt att stå överst på pallen idag men det var alla tjejer som bidrog till min seger, vi gjorde det tillsammans” kommenterade en nöjd Emma Johansson.

”Jag kunde inte få ett bättre avslut på mitt jobb som sportchef. Det var fantastiskt att se truppen med så sammanhållning och dessutom med Emma som segrare, jag är mycket nöjd” kommenterar Madeleine Lindberg Wall som var på plats i Frankrike.

Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in