En oförglömlig kväll på Örebro Saluhall

Av på 27 september, 2021
Foto: Örebro Saluhalls facebooksida

Äntligen har restriktionerna släppts och Örebro Saluhall bjuder in till att fira hösten, två nya restauranger och barer öppnar, Funky Friday-gänget är tillbaka och äntligen lättade restriktioner, Fredag 1 Oktober 2021.

Svängigt med blås

Funky Friday DJ Kevin Croner och saxofonist Lovisa Parszyk får alla i stämning, de finns på plats från kl. 17.30 och bjuder på grym funk med livesax. En oslagbar kombo som måste upplevas.

Premiär för Örebros skönaste häng

Kvällen till ära är det invigning av två nya restauranger med tillhörande barer, Papa Sierra Social club och PL&, två ställen som satsar stort på att skapa skön atmosfär och platser att hänga ofta och länge på. Självklart med spännande koncept för mat och dryck.

Amerikanskt, mixat och maxat

På Papa Sierra Social club hittar man små- och mellanstora rätter med smaker från det nord- och latinamerikanska köket. Här kommer man kunna äta completos, mac’n’cheese och grymt god fried chicken. På luncherna kommer det även finnas svenska klassiker med en twist som dagens.

I loungen och restaurangen kommer du kunna hänga, prata direkt med köket, lyssna på musik, diskutera de senaste skosläppen, bästa resmålet m.m. Man kommer kunna avnjuta viner från regionen samt ölsorter som Miller, Coors Light, San Miguel, Sol och Dos Equis: Estrella. Och ja, självklart kommer det också finnas läskande drinkar och bourbon, bourbon, bourbon!

Plocka sina favoriter

På PL& blir det tapas utan gränser, här väljer du ut dina favoriter på menyn och sätter ihop till den måltid du är sugen på just för tillfället. En hel plocktallrik eller enstaka tapas? Man väljer själv!

Inspirationen och smakerna kommer främst från Spanien, Frankrike och Tyskland men även svenska inslag kommer dyka upp. Glädjande nog återvänder också burgaren till Hallen med massor av goda tillbehör. En klassisk bar med brett utbud och kunnig personal står redo, dessutom lokalt rostat kaffe i världsklass. Om det finns dessertmeny? OM!

En oförglömlig kväll på Örebro Saluhall Fredag 1 Oktober 2021!

Nöje | Örebro Örebro Saluhall
Örebronyheter

Källa Örebro Saluhall

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in