En oönskad livssituation

By on 14 november, 2017

Om hur det är att leva med djup depression, självhat och självmordsförsök samt om sin kamp för att bli frisk berättar Erik Widlund på den anhörigdag som arrangeras i Hallsberg under psykiatriveckan, självhat, självmordsförsök, djup depression och kampen om att bli frisk.

Deltagarna får under kvällen lyssna till Erik Widlund som på ett mycket öppet sätt berättar om en tid med självhat, självmordsförsök, djup depression och kampen om att bli frisk.

Föreläsningen presenteras ur tre perspektiv:

  • behandlande samtalskontakt
  • patient
  • anhörig/förälder

Ökad kunskap om psykisk hälsa

– Det är viktigt att öka kunskapen om samt att våga prata om psykisk hälsa. Den här föreläsningen är ett sätt att bidra till det. Vi som är med och arrangerar är mycket glada över att Erik kommer och berättar om sin kamp för att bli frisk, säger Helena Eriksson, enhetschef för allmänpsykiatrins mottagning i Hallsberg.

Samarrangemang
Föreläsningen arrangeras i samarbete mellan Askersunds kommun, Familjehemsmöten, Studieförbundet vuxenskolan, Region Örebro län, Föreningen för psykiatriskt samarbete i Örebro län och Hallsbergs kommun.

Föreläsningen håll i Kullängens samlingslokal på Långängsvägen 11 i Hallsberg och det är öppet från kl. 17.00, föreläsningen börjar kl. 18.00.

Hälsa | Länet
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login