En soffpotatis bästa träningstips

Av på 1 maj, 2021

Det måste finnas fler som jag. Hela dagen har gått, mestadels sittande framför datorn i mitt provisoriska kontor nere i källaren. Ryggen värker, benen domnar lite lätt och smartklockan visar hela 2451 steg. Det blev några vändor till kaffemaskinen i alla fall.

När jag borstar tänderna inför natten är jag fast besluten att imorgon ska jag minsann träna. För hur svårt kan det egentligen vara när man sitter hemma hela dagarna. Det är ju bara att träna. Dessutom har jag ett hemmagym i garaget. Så det finns inga ursäkter.

Jag lovar mig själv, dyrt och heligt, att imorgon är dagen då jag kommer igång igen. När jag lagt mig i sängen googlar jag träningspass och riktigt längtar tills att det ska bli morgon och jag ska få röra på mej.

Så ringer klockan, jag tar en kopp kaffe och dagen börjar om. I vanlig ordning. Utan träning.

Men jag har ett tips! Och det funkar faktiskt nästan varje gång. När jag känner peppen på kvällskvisten, för den kommer nästan alltid när jag ska gå i säng, så lägger jag träningskläderna nedanför sängen. Direkt när jag kliver upp tar jag på mej dem. För faktiskt – jobbar man hemma i källaren så är det ingen som ser vad man har på sig. Inför videomötet klockan 10 är det bara att dra på sig en lite snyggare tröja över träningskläderna.

Det finns några fördelar med det här

1. Det är himla sköna kläder.

2. Du behöver inte bli påkommen i pyjamas när det plötsligt ringer på dörren.

3. Det känns otroligt fånigt och misslyckat att ta av sig träningskläderna på kvällen utan att ha tränat.

Hälsa
Örebronyheter

Källa:  Kvix

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in