Eric Saade släpper ny singel ”Like U Used To”

Av på 15 juni, 2021

Artisten och låtskrivaren Eric Saade behöver ingen närmare presentation, han tillhör idag svenska popeliten med otaliga hits.

I våras presenterade han sig sig på engelska igen efter att ha växlat mellan svenska och engelska låtar under några år. Den moderna poplåten ”Every Minute” slog ner som en bomb när den tävlade i Melodifestivalen med sitt moderna sound. ”Every Minute” tog Svenska folket med storm och blev snabbt en favorit. Idag 11 juni släpps uppföljaren ”Like U Used To” och tar vid där ”Every Minute” slutar.

”Like U Used To” handlar om känslan av att man sakta men säkert blir mindre och mindre älskad, och att det även kan vara något som befriar en person.Jag älskar blandningen av vemodet i texten, och den naiva och ganska glada musiken som låten besitter! Eric Saade

Parallellt med studiojobb och inspelningar kommer Eric i höst tillsammans med stjärnkocken Johan Jureskog göra en exklusiv dinnershow, 4 kvällar på Trädgårn Göteborg. Ett helhets koncept med mat och popmusik!

Johan och Eric träffades via Erics frekventa besök på restaurang AG. Eric är själv väldigt vin- och matintresserad och därför fastnade de alltid i samtal om just det. Samtidigt var Eric på väg att planera för sitt nya projekt. En egen show!

”Jag som artist älskar helhet! Maten ska vara en lika stor upplevelse som musiken. Jag har själv aldrig gått på en show där maten varit ett fokus. Jag vill förändra det! Just för att jag älskar helhet! Därför ringde jag Johan!” säger Eric Saade.

Eric Saade en av Sveriges största popartister och  Johan Jureskog är en av landets största stjärnkockar. Tillsammans kommer de skapa något helt unikt med ett exklusivt antal platser under två helger i oktober och november i Göteborg.

Kultur
Örebronyheter

Källa: PR&Beyond

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in