Ett av Örebros mest attraktiva etableringslägen nu tillgängligt

By on 16 april, 2023
Sofia Dahl, Nyfosas förvaltare i Örebro hälsar välkommen till nya kontorshotellet.
Bild: Affärstidningen Näringsliv

Fastighetsbolaget Nyfosa har valt att satsa på tillväxtorter med bra utvecklingsmöjligheter, som fastighetsägare och förvaltare har Nyfosa ett lite annorlunda perspektiv på hur branschen kan och bör utvecklas.

Kännetecknande för verksamheten i Örebro är nytänkande och kundnära arbetssätt.

Nyfosa har fastigheter på ett antal av Örebros mest attraktiva etableringslägen. Nu finns det möjlighet för företag att hyra in sig på en flexibel lösning i den växande stadsdelen Tybbleängen. Här har Nyfosa ett kontorshotell och ett flertal större lokaler tillgängliga i Forskarbyn, som består av en stor och anrik fastighet med utmärkt läge.

Fastighet med bästa läge

Forskarbyn ligger mycket bra till, alldeles intill Örebro universitet, i närheten av flertalet restauranger, en matbutik, rekreationsområden och Sörbybacken, som är Örebros största aktivitetscenter med bland annat höghöjdsbanor, zipline och paintballarena.

I anslutning till Forskarbyn finns även en paddelbana för utomhusspel. Dessutom är kommunikationerna riktigt bra, till Tybbleängen och Forskarbyn tar man sig enkelt med bil, buss och cykel.

– Läget kunde inte vara bättre. Här har man nära till det mesta, och det finns samtidigt mycket utrymme. Vi kan erbjuda en flexibel lösning som vi kan skräddarsy helt efter hyresgästens önskemål. Om man letar efter en större fastighet att växa i så har vi det, och för den som bara behöver hyra ett rum i kontorshotellet så kan vi även erbjuda den lösningen, säger Sofia Dahl, Nyfosas förvaltare i Örebro.

I Forskarbyn finns lokaler för många olika typer av behov samt ett kontorshotell med mycket service kopplat till det. I direkt anslutning till fastigheten finns det gott om parkering samt fina grönområden för den som vill ta en stunds avkoppling under lunchen. Eller varför inte anordna kundmöten utomhus, mitt i grönskan?

Bara fantasin sätter gränserna för vad som är genomförbart med ett så fördelaktigt läge som Forskarbyn har.

Fantastiska möjligheter

Det råder fantastiska möjligheter för tillväxtföretag att växa i Forskarbyn.

– Det finns redan många exempel på småföretag som hyrt in sig på den minsta möjliga ytan, och som under åren har utvecklat sin verksamhet och så småningom vuxit ur kontorshotellet och nu hyr egna lokaler i Forskarbyn. Den resan kan fler göra hos oss, säger Sofia Dahl.

Det finns ingen speciell målgrupp som har företräde till lokalerna, när en intressent hör av sig med en idé som Nyfosa ser som gångbar och spännande finns alla möjligheter att utvecklas tillsammans.

Örebro
Örebronyheter

Källa: Affärstidningen Näringsliv

You must be logged in to post a comment Login