Fanny Wistrand gör solodebut

Av på 14 juni, 2021

”Det här är den bästa låten jag har hört på år och dar! Älskade Fanny honey. Glömmer aldrig när hon kommer in på ett skivbolagsmöte med mig och säger – Ville ni höra min musik eller? Jag har lagt den i en tändsticksask. Sparade en tändsticka åt er. Så om ni inte gillar det, så kan ni väl bara bränna upp skiten. Sen sparka hon upp dörren och gick därifrån. Sen den dagen har hon varit min idol. Jag tror många kommer älska det här, det är på riktigt och det är så jävla bra” säger Björn Lycklig Wallgren på Kulturaktiebolaget

Nu släpper Fanny Wistrand sin solodebut! 

Det här är Fanny Wistrand: 

Musiken kan beskrivas som en slags kombination mellan barn av vår tid 2021, Beppes godnattstund för vuxna och ’My heart will go on’. En blandning av pop, progg och singer-song.

Fanny Wistrand är en bred artist med många dolda talanger och har i cirka tio års tid arbetat med musik, alltifrån indie, radiopop och barnmusik. Bland annat skriver hon musik och sjunger i det energiska och galna bandet Mother Mink, hon har körat melodifestivalsartisten Dotter och däremellan har hon spelat Findus i Pettson & Findus cirka 500 gånger runtom i Sverige. Inte förrän nu har det varit läge att släppa musik under eget namn. En EP är på gång, håll utkik!

Vad Svala handlar om:

Svala handlar om att våga släppa taget och om att återfå sin styrka. Det här är en hyllning till tvivlet, sorgen, styrkan, skrattet, drömmarna och kärleken.”

”Den senaste tiden har jag, likt många andra, levt i en storm. I stormen började jag skriva. Det blev historier som blev låtar. Första låten på min kommande EP heter Svala och handlar om en tuff separation. Den handlar om smärta och sorg och om styrka och frihet. Efter regn kommer sol och snart flyger vi igen som svalor på klarblå himmel. Kanske flyger vi högre och till och med vackrare än innan”, säger Fanny Wistrand.

Musik
Örebronyheter

Källa: Kulturaktiebolaget

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in