Finns årets hälsohund i Örebro

Av på 10 september, 2021

Söndag 26 september blir det ett härligt hundevenemang i  Örebro, för att främja hjärtforskningen och kvinnors hälsa anordnar 1,6 miljoner-klubben en hundpromenad I Stadsparken.
 
1.6 miljonerklubben är en en ideell organisation som grundade av Alexandra Charles 1998. Den arbetar med att främja kvinnors hälsa och har idag 30 000 medlemmar.
Runt om i landet har klubben många engagerade kontaktkvinnor som hjälper till lokalt och söndag 26 september ordnar alla tillsammans en nationell hundpromenad i hela Sverige. Syftet är både att stimulera hälsan genom att promenera, och att lyfta fram hundens betydelse för att må bra.

Samtidigt utlyser 1,6-klubben också tävlingen “Årets hälsohund” på Instagram. Våra husdjur har betytt extra mycket för hälsan under corona och nu hoppas 1,6-klubben att hundägare i Sverige berättar om varför just deras hund har fått dem att må bra. En jury utser vinnaren samma kväll. Kanske finns #åretshälsohund2021 just i Halmstad?

Kom till Stadsparken på Floragatan söndag 26 september och möt alla glada hundar och deras mattar! (Även hussar är välkomna)

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa 1,6 miljonersklubben

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in