First Camp rekryterar inför sommaren 2023

By on 1 februari, 2023
Arkivbild

Sommaren närmar sig med stormsteg och Skandinaviens största campingkedja First Camp med över 60 destinationer är i full gång med sin rekrytering. I sommar ska cirka 1300 lediga tjänster tillsättas i Sverige, Norge och Danmark.

Campingkedjan hade en rekordsommar 2022 och är i full gång med att rekrytera nya stjärnor som vill skapa campinglycka och semesterminnen, där det finns tjänster att söka i Garphyttan, Nora och Örebro.

Med sina över 60 destinationer, från södra Danmark till norra Sverige, och nu även med tre destinationer i Norge är First Camp Skandinaviens ledande campingkedja. Inför sommarsäsongen 2023 görs en rekordstor rekrytering när 1300 tjänster ska tillsättas, varav 1000 i Sverige och 200 i Danmark och runt 100 i Norge. Receptioner, restauranger, städ, minigolfbanor, utomhusbad, vaktmästerier, variationen på tjänsterna är stor.

– Det är alltid lika roligt när tiden för sommarens rekryteringar drar i gång. Det är inspirerande att träffa så många unga som är på jakt efter det som för vissa är sitt första jobb, säger Hanna Bäckhage, HR-chef och fortsätter:

– För flera av de som söker är det första gången som de ska söka sommarjobb, kanske har de nyss tagit studenten. Många återkommer sedan år efter år till oss och det är jag väldigt stolt över! Flera av de som arbetar med oss på heltid har någon gång startat sin karriär genom ett säsongsjobb i exempelvis reception eller vaktmästeri.

Inför sommaren 2022 fick First Camp in runt 11 000 ansökningar, i år förväntas det bli ännu fler. Att First Camp är en attraktiv arbetsgivare är inte så konstigt. Campingkedjan har bara det senaste året vuxit med ett flertal både svenska, danska och även norska destinationer.

– Ett sommarjobb hos First Camp är en oerhört lärorik och rolig erfarenhet som skapar minnen för livet, inte minst tack vare möjligheten att skapa många härliga sommarminnen för alla våra gäster och vara en del av ett av besöksnäringens ledande och snabbast växande företag. Grunden i First Camp är alla våra fantastiska medarbetare och med vår tillväxt i både Sverige och utomlands erbjuder vi många karriärmöjligheter för den som vill vara med och bygga världens ledande campingkedja, säger Johan Söör, VD, First Camp.

Karriärmöjligheterna är många på First Camp. Ansökan görs enkelt via hemsidan, inga personliga brev krävs. Samtliga lediga tjänster i kedjan finns tillgängliga på firstcamp.se/jobb.

Lediga jobb i Örebro/Örebro län ansökan ska vara inlämnad senast 2023.03.31

  • Receptionen: Där det goda livet börjar. First Camp söker receptionist – Nora
  • Från hangry till happy, tack vare dig – First Camp söker bistropersonal – Garphyttan
  • Inte alla hjältar bär cape – First Camp söker lokalvårdare – Garphyttan
  • Receptionen: Där det goda livet börjar. First Camp söker receptionist – Garphyttan
  • Inte alla hjältar bär cape – First Camp söker lokalvårdare – Nora
  • Du vet var skåpet ska stå – First Camp söker vaktmästare – Örebro

Jobben kan man söka på First Camps sida – firstcamp.se/om-first-camp/jobba-hos-oss

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa First Camp

You must be logged in to post a comment Login