Folkkära artister levererade på Gustavsvik

By on 27 augusti, 2022
Foto: Karl-Johan Sandberg

Under fredagskvällen var det dags för ännu en storkonsert på Gustavsvik då Petter, Miss Li och Magnus Uggla tog scenen i besittning.

Strax under 4000 personer hade kommit för att se den nu mer folkkära trion, vilket jag tycker var bra med tanke på att det stundtals regnade på en hel del.

Först ut på scen var Petter som gick på vid 19 tiden

Ey N’I fick igång publiken ordentligt, efter ett par minuter kom Petter in på scenen till publikens skrik och viftande armar i luften.

Det var många olika åldrar på publiken som väntat tålmodigt att konserten skulle börja.

Petter hade högt tempo genom hela sitt uppträdande med Ey N’I vid sin sida största delen av konserten. Petter körde alla sina hits och publiken dansade, hoppade och sjöng med.

Jag måste säga att Petter fortfarande rappar fett!

Miss Li gick på scenen vid 20:30 på en scen upplyst i grönt

Vilken sångröst och vilket fartfyllt uppträdande, samma där från början till slut.

Lagom mycket mellanprat med publiken och en strålande scennärvaro.

Man förstår varför Miss Li är väldigt folkkär. Hon är en grym sångerska och låtskrivare, hennes texter berör och att få se och höra henne live berörde så mycket mer än att spela hennes musik i lurarna.

Magnus Uggla röjde från start

När Uggla klev ut på scenen var det full fart från start. När han i det första och ett av få mellansnack även deklarerade att det bara skulle bli gamla låtar denna kväll så visste jublet inga gränser.

Man måste verkligen säga att Magnus Uggla levererade, och jag får erkänna att jag var lite orolig med tanke med tanke på att han nu hunnit bli 68 år gammal. Men åldern var inget som satte något märkbart avtryck på konserten då hans röst fortfarande levererade och han hade fortfarande en svårt punkig attityd på scenen.

Uggla rev av alla sina hits och publiken älskade honom, trots att regnet stundtals strilade ner så var stämningen hög och allsången inte långt borta.

PÅ det hela taget en riktig höjdarkväll trots regnet och jag misstänker att vi även nästa år kommer få se liknande konserter på Gustavsvik.

Bilder från Konserten.

Malisa Elneborg, Kultur | Örebro
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login