Folkkära Weeping Willows på turné kommer till Örebro i vinter

By on 14 oktober, 2021

Folkkära Weeping Willows på turné i vinter. De populäraste låtarna kryddat med jullåtar i intim sättning. Nu står det klart att det folkkära bandet Weeping Willows åker på turné i december, med start i Eskilstuna för att avsluta turnén i Örebro på Conventum Kongress Lördag 18 December och Söndag 19 December 2021.

Historien om Weeping Willows började redan 1994 då bandet bildades. Den första officiella singeln med namnet ”Broken Promise Land”, gavs dock ut först sommaren 1997. Några månader senare släpptes debutalbumet med samma namn och numera är det en svensk popklassiker som har släppts i flera olika versioner och utgåvor. Idag är Weeping Willows ett av

Sveriges mest rutinerade, etablerade och folkkära popband.

De senaste två åren har Weeping Willows främst ägnat sig åt att skriva nya låtar och spela in nya skivor – något som vi kommer bli varse den 19 november när ett helt nytt julalbum släpps.

Trots pandemins restriktioner har bandet ändå lyckats få till en del konserter i mindre och intimare format. Nu drar de ut på turné i samma anda med start i Eskilstuna och vidare till fler svenska städer.

– Vi är spelsugna, såklart, och har längtat efter att få träffa vår publik igen, säger Magnus Carlson.

Missa inte Weeping Willows när de kommer till Örebro för två spelningar på Conventum Kongress Lördag 18 December och Söndag 19 December 2021.

Kultur | Örebro
Örebronyheter

Källa All Things Live

You must be logged in to post a comment Login