Folkmusikkollo online för seniorer

Av på 3 april, 2021

Den 22-25 april 2021 kommer ett digitalt musikkollo arrangeras för seniorer i Örebro län. Syftet är att göra musikskapande med andra möjligt under rådande pandemi.

FOLKMUSIKKOLLO ONLINE – SENIORER

Tillsammans spelar och arrangerar vi upp folkmusiklåtar från Örebro län! Vi lär oss och arbetar i musikprogrammet Soundtrap. Under dagarna finns också tid för umgänge och samtal. Vi träffas på dagtid 22 – 25 april mellan kl 10 och 14:15 (inkl. pauser och lunchrast). Sista dagen avslutar vi med en gemensam livestream kl 17:00 för våra nära och kära. Vi kommunicerar i programmet zoom och använder oss av ljud och instrument i vår omgivning. Folkmusikkollo Online strävar efter att göra musikskapande tillsammans med andra seniorer tillgängligt för alla under rådande pandemi. Ledarna kommer att vägleda dig genom hela kollot. Vi välkomnar dej oavsett musikalisk eller digital erfarenhet!

VILKA ÄR DET SOM LEDER KOLLOT?

Vi som leder kollot heter Emelie Sjöström (slagverkare) och Erika Lindholm (saxofonist). Vi arbetar som frilansmusiker och musiklärare med olika samarbeten runtom i världen.

Folkmusikkollo Online arrangeras av Örebro Läns Folkmusikförbund och studieförbundet NBV.

– Lär dig nya folkmusiklåtar! 

– Umgås med andra!

– Skapa musik!

– Hitta nya vägar att umgås och spela musik digitalt!

– Lär dej musikprogrammet Soundtrap!

Vi umgås, spelar och skapar musik tillsammans -helt online!

För seniorer i Örebro län!

» Mer information här «

Kultur | Länet/Lokalt
Örebronyheter

Källa: ÖLFM

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in