foodora gör nu Karlskoga rosa

Av på 31 mars, 2021

Handelsplatsen har nu intagit Karlskoga som ett led i sin offensiva plan att göra Sverige allt mer rosa. Denna vecka öppnar foodora sin egen hemleverans i Karlskoga. Redan nu har över tio restauranger anslutit sig i staden för att tillhandahålla snabb hemleverans. Fler restauranger står på tröskeln att ansluta sig inom kort.

foodora fortsätter att växa kraftigt och finns idag på över 200 olika platser runt om i Sverige. Bolaget når över 90 procent av den svenska befolkningen, en befolkning vars efterfrågan på snabb hemleverans har ökat markant.

Handelsplatsen som foodora skapat är inte bara en länk mellan restauranger, butiker och kunder. Bolaget är dessutom en solid plattform för digital handel, marknadsföring och en sofistikerad infrastruktur kring hemleverans, en struktur som snabbt kan appliceras i hela landet.

– Svenskarnas behov av snabba hemleveranser ökar och även Karlskogaborna följer denna utveckling. Därför känns det extra roligt att vi nu kan svara upp mot det behovet i Karlskoga. Min ambition är att restaurangerna ska vässa sin digitala försäljning genom oss. Jag hoppas och tror också att restaurangerna genom ökad omsättning kan skapa viktiga lokala arbetstillfällen, både hos oss samt hos de partners som är anslutna till plattformen, säger Hans Skruvfors, koncernchef och vd foodora Sverige.

De restauranger som nu är anslutna är bland andra:
Max Burger, Espresso House, Subway, Asian Wok, Pizzeria Amadeus samt Daisuke Sushi med flera.

Länet
Örebronyheter

Källa: foodora

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in