Företagarpriser delades ut på sommarmingel för näringslivet i Kumla

By on 8 juni, 2023
Under kvällen delades sex tunga priser ut i olika kategorier: Årets Företagare och Årets Företag, Årets Unga Företagare, Årets lilla bubblare, Årets stora bubblare och Årets Kumlingar.
Bild: Företagarna

Under onsdagskvällen hyllades flera Kumlaentreprenörer och profiler under ett stort näringslivsmingel på Egastronomi Trilobiten i Hällabrottet, minglet var ett samarrangemang mellan Kumla Promotion, Företagarna och Kumla kommun.

Över 140 anmälda kom för att fira det hängivna näringslivet i Kumla och under kvällen delades sex tunga priser ut i olika kategorier: Årets Företagare och Årets Företag, Årets Unga Företagare, Årets lilla bubblare, Årets stora bubblare och Årets Kumlingar.       

Årets Företagare i Kumla 2022 blev Stefan Gullberg som är vd på Gullbergs MMVIII AB.

– Oj, det här hade jag inte förväntat mig! Jag är verkligen chockad och berörd, stort tack! 

Årets Unga Företagare gick till den drivna entreprenören Kevin Setterman som driver Ksman. 

– Det känns hedrande att få ett sådant här pris, säger Kevin. 

Under kvällen delades även priset Årets Kumling ut, denna gång var det två unga hockeyprofiler som fick motta den prestigefyllda titeln. Nämligen hockeyproffsen Oliver Eklind och Milton Oscarson.

….

Årets Företagare 2022 – Stefan Gullberg, Gullbergs MMVIII AB

“Årets Företagare är en entreprenör som transformerat och utvecklat sin verksamhet till att bli en av Sveriges främsta inom sitt område. Med mod och omsorg för historia och ursprung så har denne genom ett gediget hantverk och öga för detaljer sett till att förvalta Sveriges kulturarv. Årets vinnare brinner för orten och stöttar skoltrötta unga vuxna som är på väg ut i arbetslivet. Årets Företagare och Årets Företag 2022 är Stefan Gullberg, Gullbergs MMVIII AB”. 

….

Årets Unga Företagare 2022 – Kevin Setterman, Ksman 

“Årets Unga Företagare är en lovande entreprenör med många järn i elden och som visar på en kämpaglöd utöver det vanliga. Denne är en företagare på frammarsch som har vuxit i en rasande takt under en kort tid. Med yrkesstolthet, lokalt engagemang och en ödmjuk inställning så driver Årets Unga Företagare sitt bolag mot en lovande framtid och en fortsatt stark tillväxt. Årets Unga Företagare är Kevin Setterman, Ksman”.

….

Årets Lilla Bubblare, mindre än tio anställda – Susanne Åsenlund, Hårmetropolen 

“Genom sin mångsidighet, goda service och kunnande ända ut i hårtopparna är hon en inspiratör för oss alla. Företagaren visste tidigt i sitt liv vad hon ville göra och med över 30 år i branschen har hon spridit glädje och prakt till många av Kumlas (och Örebros) medborgare. En uppskattad företagare som under många år har gått sin egen väg i branschen genom att bland annat skapa trygga anställningsförhållanden för sina medarbetare och banat väg för många unga inom yrket”.

….

Årets Stora Bubblare, fler än tio anställda – Klas Gunnarsson, Bilhuset Kumla AB

“Personen har sedan tidig ålder visat prov på sina entreprenöriella förmågor. Karriären startade i unga år som biltvättare och i dag är personen en framgångsrik företagare med många spännande projekt på gång. En driven ”Kumling” som har många hästkrafter under huven och som ständigt visar på vilja, driv och förmåga att utveckla både sina företag och Kumla som en blomstrande kommun”. 

….

Årets Kumling/ Kumlingar – Oliver Eklind och Milton Oscarson

“Fostrade i Kumla och stora förebilder för många ungdomar både lokalt och nationellt. Trots deras unga ålder har prestationerna varit många och deras starka driv har fått dem att tackla utmaningarna på vägen. Många har suttit klistrade och följt deras resa och vi Kumlabor är stolta över deras insatser. Årets Kumlingar är hyllade spelare på högsta nivå och de har satt Kumla på kartan!”.

Nöje | Kumla
Örebronyheter

Källa: Företagarna

You must be logged in to post a comment Login