Fortfarande möjligt ändra sitt gymnasieval: ”Våga ta steget”

Av på 1 maj, 2022

Hur får man bra betyg i skolan? Jo, man väljer rätt program på gymnasiet. Är du både praktiskt-estetiskt och teoretiskt lagd så är det stor chans att få bra betyg om du går Estetiska programmet på Lindeskolan i Lindesberg. 

Det går fortfarande att ändra sitt gymnasieval till det som känns bäst fram till måndag 9 maj.

Gillar du att sjunga, spela och skapa musik? Gillar du att fotografera, filma, redigera och skapa digitala produkter på dator?

Att gå musik- eller mediainriktningen på Estetiska programmet på Lindeskolan innebär många spännande skoldagar! Du blandar dina vanliga skolämnen med de estetiska karaktärsämnena där du får jobba praktiskt också. 

En annan detalj som skiljer Estetiska programmet åt de övriga högskoleförberedande programmen är att gymnasiearbetet består av praktiska redovisningar och inte att skriva ett pm som de övriga programmen gör. Är du både praktiskt-estetiskt och teoretiskt lagd så är det stor chans för dig att få bra betyg om du går musik- eller mediainriktningen på Lindeskolan!

Mediainriktningen nu med två foto-kurser för att kunna fördjupa dig i ditt fotograferande, både ute och öven inne i studio!!!
Musikinriktningen nu med kursen musikproduktion för eget musikskapande!!!!

”Våga ta steget. Våga gå din väg som passar dig. Satsa på dig och dina betyg. Det går fortfarande att ändra sitt gymnasieval till det som känns bäst fram till måndagen den 9 maj”, skriver Estetiska programmet på Lindeskolan på sociala medier.

Lindesberg
Örebronyheter

Källa LindeKultur

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in