Forward spelade 0-0 mot Dalkurd

Av på 13 juli, 2013

Det blev en ny 0-0 match på hemmaplan för Forward efter att man inlett säsongen med ett par segrar verkade det som man tappat formen hemma. Dalkurds FF är ingen dåligt lag, de ligger 3 poäng före Forward i tabellen.

Det här var en viktig match för Forward om man skall tror snacket inför matchen. Men det handlade om kvalplatser till superettan. Just nu ligger Dalkurd på andraplatsen i tabellen och gör det fortfarande efter 0-0 borta mot Forward.

Forward hade det svårt
Det blir aldrig någon enkel match för hemmalaget. Dalkurd stod på bra och fick hela tiden direktiv från deras karismatiske målvakt och lagkapten Frank Pettersson. En annan spelare som märkte ut sig i Dalkurd var nr 6 Peshraw Azizi, som var ständigt ett störande moment i bortalagets backlinje.

Forward försökte hela tiden komma fram på vänsterkanten genom spel på Kristoffer Näfver, Men det funkade inte och hemmalaget hade svårt att komma till skott. I matchen som helhet hade man inte många skott på mål.

Avbrotten störde matchen
Det var Dalkurd som ändå var närmast segern idag. I den 78:e matchminuten brände de ett friläge och de hade även flera bra chanser i slutminuterna att göra mål på hörna. Annars stördes matchen av flera avbrott i slutet av den andra halvleken.

Forward fick flera skador på sina spelare och tillslut fick man inte spela med fullt lag. Något som även tränaren Magnus Kihlberg kommenterade efter matchen. De fick inte ut sitt spel på grund av att de inte hade fullt lag.

Nästa match för BK Forward blir hemma mot IFK Luleå söndagen den 21 juli kl 15.00.

Martin Avedal - Redigerare

 Martin Avedal
 Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in